Bojkovjané zvítězily na Slovensku

28. 9. 2014

V sobotu 20.9.2014 proběhl ve slovenském Bánově, okr. Nové Zámky již 6. ročník mezinárodního turnaje seniorů ve čtyřhrách, kdy startující dvojice musí mít v souhrnu minimálně 120 roků. Celkem se turnaje zúčastnilo  8 dvojic, z toho pět ze Slovenska a tři z České republiky (Bojkovic a Šumic). 

Hrálo se ve dvou čtyřčlenných skupinách a po vyrovnaných bojích do semifinálových  zápasů postoupila ze skupiny „A“  z prvního místa bojkovsko-šumická dvojice Velecký – Kalous a z druhého místa dvojice Kaplan – Koníček. Ze skupiny „B“ postoupily domácí dvojice  Ostrožlík – Ščevlík a Palacka – Villhem. Finále se pak stalo záležitostí hostujících dvojic, kdy pár Kaplan – Koníček oplatil jedinou porážku ve skupině dvojici Velecký – Kalous. Členové T.J. SOKOL Bojkovice Kaplan-Koníček tak potřetí za sebou obsadili na tomto turnaji 1. místo a dovršili tím „zlatý hattrick“.

Výsledky semifinále:

Kaplan, Koníček – Ostrožlík, Ščevlík      6:3
Kalous,Velecký   – Palacka, Villhem        6:4

Utkání o 3. místo:

Ostrožlík, Ščevlík – Palacka, Villhem      6:4

Finále o 1. místo:

Koníček, Kaplan  –  Kalous,Velecký   6:3

Turnaj byl velmi zdařilou akcí nejen po sportovní, ale i po společenské stránce a všichni účastníci se již těší na 7. ročník v roce 2015. Slovenští přátelé už přemýšlejí koho na nejúspěšnější dvojici dosavadních šesti ročníků nasadit.

Napsat komentář